The gömme rezervuar Diaries

Wiki Article

Standart ve hızlı montaj seçenekleri, gömme rezervuar setlerinin farklı şekillerde duvara uygulanabilmesini sağlar. Düşmeye, darbelere ve harcın kuruyup genleşmesine karşı montaj setleri ekstra koruma yaratır. Nem ve terlemeye karşı koruma ise strafor kaplamalar ile sağlanır.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve 400 kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

gömme rezervuar Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine propertyımcı olur

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

gömme rezervuar servisi Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertisementır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Vitra gömme rezervuar iç gömme rezervuar takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Your browser isn’t gömme rezervuar supported any longer. Update it to obtain the very best YouTube expertise and our newest attributes. Find out more

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the finest YouTube expertise and our most recent features. Find gömme rezervuar servisi out more

Report this wiki page